Counter Aktuelle nyheder - Lokalhistorisk Forening

Aktuelle nyheder - Lokalhistorisk Forening

Gå til indhold

Hoved menu:

Nyheder
Foredrag med Ole Bornedal i samarbejde med Klejtrup Aftenhøjskole
Musikskolens elever og gæster fra Klejtrup og omegn fik torsdag d. 17. sept. 2019 en unik oplevelse, da filminstruktøren Ole Bornedal gæstede Klejtrup Musikefterskole. Det var Klejtrup Lokalhistoriske Forening, der i et samarbejde med Klejtrup Aftenskole havde fået arrangementet op at køre. Kulturelt Samråd i Viborg kommune var behjælpelig med støtte, og dermed var scenen sat til et arrangement på tværs af generationer - og det evnede filminstruktøren til UG.
Deltagerne fik en fantastisk indsigt i filminstruktørens arbejdsmetoder via hans jordnære og jyske fortæller-facon - illustreret med forskellige filmklip fra nogle af hans film - bl.a. Charlot og Charlotte, hvor et af afsnittene var filmet i Klejtrup.
Det var en meget åben og ærlig fortælling - serveret med humor og alvor i skøn blanding. Det var et overflødighedshorn af livs- og menneskekundskab, som gav anledning til eftertænksomhed. Folk fik virkelig noget med hjem.
Og den efterfølgende spørgelyst viste da også tydeligt, at der var blevet lyttet intenst - især eleverne var meget spørgelystne og virkede utrolig interesserede. Men også den ældre generation ville gerne vide mere. En fantastisk aften på Klejtrup Musikefterskole.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu